Forside

 

Velkommen til Nibe møntklubs hjemmeside

Møntklubben startede d. 20 Oktober 1970, vi havde dengang til huse i henholdsvis Nibe, Aars, Løgstør og Farsø, men som tiden gik, stoppede vi med at være i nogle af byerne, og Støvring kom med, nu har vi kun til huse i et af Støvringhallens lokaler, Baunebakken i Støvring.

Klubben har gennem tiden skiftet logo 3 gange Se billeder nederst på siden.

Vi er ca. 80 medlemmer der er fordelt over hele landet, men hovedparten bor i Himmerland og Vendsyssel, den store radius er fremkommet ved de bedre befordringsmuligheder som er i dag og ved samkørsel.

Vi mødes 10 gange om året, med anvisningssalg numismatisk snak medlemmerne imellem og ikke mindst hygge.

Logo 1 og er lavet som blyklipping og kun lavet i 34 stk.


Logo 1


Logo 2 er fra 1970


og vores nuværende fra 2010